YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

-Yaz stajı 40 iş günüdür.(Cumartesi-pazar ve resmi tatil günleri staj yapılmaz.Ramazan Bayramı tatili 24-27 Haziran 2017)

-Staj takviminin staj yapacak öğrenci tarafından incelenmesi gerekmektedir.

-İlgili Makama yazısı staj yapılacak yere verilecektir.

-Staj formu staj yapılacak kuruma kaşeletilip ve mühürletilip uzman branş doktorunun  imzasıyla danışman hocaya onaylatılacak en geç 12 Mayıs 2017 tarihine kadar (e-devlet  veya SGK dan alınacak ) provizyon belgesiyle birlikte danışman hocalara teslim edilecektir.(istenirse formdan 2 nüsha çıkartılabir 1 nüshası staj yerine verilebilir.)

-Staj başlama tarihi 12 Haziran 2017’dir.

-Staj defterinin ön yüzünde olan bilgiler doldurulacak kurumun mührü ve uzman doktorun kaşesi imzası mutlaka olacaktır.

-Staj defteri gün gün doldurulacak sayfaların altında bulunan staj sorumlusu yerine uzman doktorun imzası olacaktır.(Teknisyen-tekniker-hemşire imzası kabul edilmemektedir.)

-Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri staj defterlerini uzman doktora değil hastane idaresine onaylatmalıdırlar.

-Staj tamamlandıktan sonra 09 Ağustos-08 Eylül 2017 tarihleri arasında staj defteri danışman hocaya teslim edilecektir.

Not: Staj defteri okuldan temin edilecektir.

STAJ TAKVİMİ
RESMİ YAZI